2006-07-10

Överstång stulen i Boden - Men vad är en överstång?

Tänk om vi som bor i Stockholms förorter kunde få läsa sådana här notiser. Jag saxar en liten skörd från Norrländska Socialdemokraten - NSD.

På lördag morgon upptäckte en bilägare i Boden att bilen var borta. Stölden har polisanmälts. Bilen var parkerad på Jägargatan. Det är en röd Saab 9000 med registreringsnummer PLG 112.

Omkring kvart i tio på fredag kväll stannade polispatrullen när de såg en förvirrad och påverkad kvinnan på Ringvägen i Boden. Kvinnan är född 1982 och kommer från Luleå. Hon är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk, och har fått lämna prover.

Mellan fredag och lördag stals två cyklar från en loftgång i en fastighet på Hermelinsgatan i Boden. Det ena vara en blå pojkcykel och det andra en röd flickcykel. Ett par dagar innan stals en cykel på Kommendörsgatan och på tisdagen förra veckan stals överstången på en cykel.

På måndag förmiddag fick polisen larm om en grupp a-lagare, som störde ordningen och bråkade sinsemellan i närheten av Överluleå kyrka i Boden. När polispatrullen kom till platsen var dock ingen kvar.

Någon gång mellan klockan 17 och 18 på fredagen kastade en person in en sten i förardörren på en bil, som stod parkerad vid järnvägsstationen i Boden. Skadegörelsen har polisanmälts.

2 kommentarer:

Karin sa...

Radio Skaraborg har ett program varje måndag där en polis går igenom veckans brottslighet i Skaraborg. :)

Anonym sa...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»