2008-06-21

Svenskan ser in i framtiden


Nog för att det är svårt att hålla koll på tidszonerna men när vid firar en helgdag som infaller på en lördag tycks det bli alldeles omöjligt. "Erik Karlsson blev något överraskande den svensk som natten till söndag svensk tid fick kliva upp först på scenen i Ottawas mer eller mindre fullsatta hemmaarena Scotiabank Place", skriver svd.se med anledning av NHL-draften i kanadensiska Ottawa. Erik Karlsson valdes till Ottawa Senators.

Om jag inte räknar helt fel är klockan just nu 05.00 på lördagsmorgonen i Ottawa just nu. Söndagen låter vänta på sig.
Uppenbarligen är detta med svenskens drafting en stor grej även i Kanada. "HOW SWEDE IT IS" utropar Ottawa Sun.
Bloggar om

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att hålla rätt på tidszoner borde inte vara så svårt om man sitter på ett ställe. Men jag har sett jorden snurra åt fel håll på TV i sådan där animerad grafik som dom giller att syssla med numera.
Är man ute och reser en massa kan det däremot bli förvillande. Jag flög en gång från Auckland New Zealand till London via Los Angeles, och hade två söndagar i rad – och landade i London lätt desorienterad…

Per Westberg sa...

Ock så blr det extraknepigt med sommar- och vintertid. Australien är hopplöst komplicerat. Men ma nkan ringa 118 119 (utlandsupplysningen) och fråga om tiden. Internetsiterna kan man inte alltid lita på.